29. LISTOPADA – SVJETSKI DAN MOŽDANOG UDARA

Kao i svake godine 29. listopada obilježava se Svjetski dan moždanog udara. World Stroke Organization (WSO) poziva nas na obilježavanje ovoga dana održavanjem odgovarajućih prigodnih manifestacija.

Poveznicu sa stranicom WSO možete naći ovdje.

Na našoj mrežnoj stranici bismo objavili obavijesti o manifestacijama koje će se održati u Hrvatskoj, pa vas molimo da nam pošaljete informacije koje želite da budu objavljene. Popis pristiglih obavijesti možete naći na sljedećoj poveznici:

Program obilježavanja Svjetskog dana moždanog udara 2017

 

 

Obavijest o izbornoj skupštini Hrvatskog neurološkog društva

Obavještavamo članove Hrvatskog neurološkog društva kako je ove godine, za vrijeme održavanja 7. hrvatskog neurološkog kongresa u Opatiji u studenom 2017., planirano održavanje izborne skupštine Hrvatskog neurološkog društva.

U radu Skupštine mogu sudjelovati članovi koji se nalaze na popisu članstva HND-a i HLZ-a te redovito plaćaju članarinu. Ovdje se nalazi popis članova HND-a s danom 01. rujna 2017. godine. Detalje o uplati članarine možete pročitati na našoj stranici http://hnd.hlz.hr/?page_id=12

Cjelokupan tekst Dopisa od strane tajnika HND-a, doc. Ivice Bilića možete preuzeti ovdje. U prilogu je također obrazac liste podupiratelja za kandidaturu: Lista podupiratelja za kandidaturu.

INICIJATIVA ZA OSNIVANJE SEKCIJE MLADIH NEUROLOGA

Na sjednici Upravnog odbora Hrvatskog neurološkog društva održanoj 10. listopada 2016. godine podržana je inicijativa za osnivanje Sekcije mladih neurologa HND.

Za poslove oko osnivanja Sekcije zadužena je dr. Vanja Vojnović iz KB Dubrava, te se mole članovi našeg društva, bez obzira na životnu dob, da iskažu podršku ovoj inicijativi slanjem poruke na sljedeću adresu: vanja.vojnovic@kbd.hr

U poruci je dovoljno napisati svoje ime i prezime te naziv ustanove.